top of page
  • Smeden

Digital dans på Smeden

Påsklovsaktiviteterna i Smeden bjöd på en mängd olika saker. De yngre barne kunde leta ägg och de äldre var med på Digitalkulturfest.

– Kul att se hur huset utvecklas och fylls med människor och aktiviteter, säger Johan Eriksson, Verksamhetsansvarig för Smeden i Huskvarna.

Dans och digitalkultur.

Första dagen på påsklovet var det ett hundratal ungdomar som tillsammans med sina föräldrar hittade ner till Smeden. Då var det tatueringar, äggletande vis slottsvillan och teater som gällde.

Tisdag och onsdag var det dags för de äldre ungdomarna att pröva på olika spel under digitalkulturfesten.

Den anordnades tillsamman med Andreas Westman och Rebecka Ambrus från Bitemind visade hur de olika spelen fungerade.

Det var många olika spel som man kunde pröva. VR-spel, Fortnite och inte minst dansspel. Ensam eller tillsammans med någon kompis dansades det loss i stora salen i Smeden.

– Det är viktigt att alla barn har något kul att berätta efter lovet. Inte alla som kan åka på skidsemester eller liknande, säger Andreas Westman.

Fortsättning följer

Det blev ett mycket lyckat påsklov för barn och ungdomar i olika åldrar. Nu laddar Smeden för nya spännande saker. Uppstart av E-sportslag, Tjejgrupper och teaterskolor är någras de olika saker som planeras i Smeden under våren.

Text: Joakim Edvinsson

Foto: Hanna Sjöberg

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page