top of page
  • Smeden

Alla kan dansa!

Nu flyttar studio11 in i Smeden. Det är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpings län. Det är ett glatt gäng som vill välkomna alla att dansa. Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. 

Utvecklas i dans

Hos studio11 får du möjlighet att utvecklas i din dans och träffa andra med samma intresse. När coronapandemin är över så erbjuds deltagarna På studio11  att medverka i olika uppträdanden och föreställningar. 

Smeden har en stor lokal och nya fina speglar uppsatta på väggen. Större Ljudutrustning är på väg att köpas in och installeras.

— Det bästa är att vi har plats för fler i våra grupper i Smeden, och vi vill starta mer dans! Har man danserfarenhet och själv vill leda grupp är man välkommen att ta kontakt med oss, vill man träffas några kompisar och dansa får man också gärna ta kontakt med oss, säger Carin Lätth, verksamhetsutvecklare på studieförbundet Vuxenskolan.

Många danspedagoger

Det är ett gott gäng dansledare i olika åldrar som tillsammans jobbar efter målet att förmedla dansglädje, trygghet, gemenskap och kvalité. 

— Släpp prestigen och kraven och kom och dansa med oss. Det är aldrig för sent att börja dansa. ALLA KAN DANSA, säger Carin med stora bokstäver.

Uppstarten blir coronasäker

— Vi har startat-pausat-startat igen-pausat under hela pandemin. Nu kan vi köra igång med försiktighet och vi följer pandemilagen. Några grupper har vi flyttat till större lokaler och andra grupper har vi fått dela på. Grupperna med våra allra yngsta barn startar vi inte igång då föräldrar inte kan närvara i lokalen. All hämtning/lämning får ske utomhus helt enkelt, säger Carin.

De avvaktar i nuläget att starta igång vuxengrupper.

Studieförbundet har utforskat dans både utomhus och digitalt för att se om det kan vara en väg att gå.

— Men vi är så glada för att vi nu kan öppna upp för barn-och ungdomar, nästan som vanligt om än med några justeringar, säger Carin.

Så här anmäler du dig

Vecka 8 drar studio11 igång de flesta kurser i  utbud för barn och unga.

På Smeden kommer det inledningsvis starta följande grupper:

Måndagar

Streetdance 8-9 år

Streetdance 11-13 år

Showdans 9-12 år

Lyrisk jazz 14-16 år

Tisdagar

Streetjazz 8-11 år samt en till grupp, 12-15 år.

Vill du dansa går du in på hemsidan https://www.sv.se/studio11 väljer ort och sedan dansstil som du är intresserad av.

När man anmält sig får man en kallelse på mailen några dagar innan kursstart.

Studieförbundet kan också hjälpa till med lokaler, möjligheter att uppträda och liknande. Varje termin brukar avslutas med en gemensam dansföreställning på Huskvarna teater för olika grupper.

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med studieförbundet Vuxenskolan kan du maila jonkoping@sv.se eller ta kontakt via sociala medier:

Facebook: studio11-Studieförbundet Vuxenskolan

Insta: studio11sv.jkpg

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page