top of page
  • Smeden

Välkommen till CoderDojo!

Spännande evenemang i Smeden. Den 12 maj sker nyuppstart av CoderDojo JKPG. Det är ungdomar som får lära sig att programmera. Oavsett om du är nyfiken på att komma igång med programmering eller redan kodar egna spel och program är du välkommen till CoderDojo.

Coderdojo-föreningen flyttar in i Smeden. Det är ett samarbete med det digitalprojekt som dragits igång i Smeden. I gruppen Little Bits börjar du från början och lär dig det mest grundläggande inom programmering med det grafiska programmeringsverktyget Scratch.

För barn mellan 7-12 år måste en förälder följa med för att både hjälpa dig som deltar och lära sig det mest grundläggande i programmering.

På Facebookgruppen ”CoderDojo jkpg” ser du vad som är på gång och kan kontakta oss.

Vi söker mentorer!


Utvecklare, designers, kodare, konstnär, elingenjör, robotbyggare, projektledare – alla kan hjälpa till. Kanske kan du hålla en 5-minuters presentation och visa något spännande du har skapat eller arbetat med som kan inspirera andra? Kan du koda, eller kanske också ville lära dig att koda kan du hjälpa till som stöd på våra nybörjarkurser i Scratch och JavaScript. Kontakta oss på Facebook gruppen CoderDojo jkpg mentorer och lämna intresseanmälan

Första tillfället är lördag den 12 maj kl 10-13.00

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page